Avocatul familiei Luizei Melencu desființează ancheta de la Caracal. Predicție sumbră despre victime

 

Avocatul familiei Luizei Melencu, fata răpită și posibil ucisă de Gheorghe Dincă, critică dur ancheta autorităților și neagă faptul că acuzatul ar coopera cu procurorii. 

„Această cercetare avut trei etape. O primă etapă - așa zisa cercetare care a fost de fapt o chestie care a alterat câmpul infracțional și a denaturat toate probele. A doua fază în care s-a preluat ancheta la București, la solicitarea inclusiv a noastră, și s-au închis porțile pe motiv că Dincă e la București, când adevărul era acolo și trebua dezgropat. A treia etapă e cea în care a venit o echipă interdisciplinară, criminaliști profesioniști, și au început să facă treabă, atât cât pot după ce a fost alterat câmpul infracțional”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu pentru Digi24.ro.

„Cât despre infractor, despre acest monstru, nu prea cooperează mai deloc. (...) Nu vrea să spună unde a ascuns trupurile fetelor. Nu vrea să spună pentru că acolo unde a dus corpul sau bucăți din corpul victimelor mai sunt și alte victime”, a adăugat avocatul.

Deși a susținut că a ucis-o pe Luiza, Dincă a dat declarații neclare despre felul în care s-a întâmplat acest lucru și despre locul unde ar fi dus cadavrul. 

”Există o problemă. El zice că nu își aduce de culoarea părului ei. El recunoaște că ar fi ucis-o. Dar dacă este Luiza în mod sigur, nu știu să vă spun”, a spus avocatul lui Dincă, Claudiu Lascoschi, sâmbătă, la Realitatea TV.

Lascoschi a mai sugerat că Dincă a coopera cu procurorii, ba chiar că ar avea remușcri pentru ce a făcut. 

Gheorghe Dincă a oferit detalii înfiorătoare despre modul în care a ucis-o pe Alexandra

Mărturisirea terifiantă a lui Gheorghe Dincă. De ce ar fi ucis-o pe Alexandra

Elena Iordache, bunica Luizei Melencu a declarat de altfel zilele trecute că autoritățile nu au băgat familia în seamă și nu au făcut niciun progres în anchetă. ”Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic”, a spus femeia, cu referire la cazul dispariției Alexandrei Măceșanu.

”Nu ne-a băgat nimeni în seamă (...) Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic”, a spus Elena Iordache.

”În fiecare zi se ducea mama ei la domnul Vasilescu (procurorul Liviu Vasilescu, n.r.). ”Nu-i doamnă nicio pistă, toată ziua veniți peste mine. Vă sun eu”. Și iată că la Luiza în dosar e aceeași mașină și nu au venit nici în ziua de azi să ne spună și nouă. În schimb l-au dus pe bunicul ei, au dus-o pe mama ei la detectorul de minciuni”, a spus bunica tinerei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Anton
05 Aug 06:20
Toate problemele cu strivirea criminalitatii trebue hotarita la parlament impreuna cu justitiea fara a da vina pe una sau alta fara nici o taraganare de nu ajunje in Romaniea la canibalizm in serie .
Răspunde
0 0
Stefania
04 Aug 21:44
Aduce FBI din strainatate sa cerceteze cazul. Chiar sunteti prosti? Nu vedeti ca mortaciunea va minte tot altceva de la o zi la alta? Fata ei sa fie investigata in totalitate. Porcul ala o apara pe ea si nu piate sa va zica nimic.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?