MENIU

Dezvăluiriile serii: Cum a dat buzna DNA la o întâlnire a taberei Orban de stabilire a strategiei politice. Telefonul deputatului Adrian Miuțescu, RIDICAT

Direcția Națională Anticorupție

Dezvăluiri cutremurătoare făcute, miercuri seara, de fostul lider PNL, Ludovic Oran, în cadrul emisiunii "Culisele statului paralel", de la Realitatea PLUS. Acesta susține că în timp ce se afla cu o parte dintre colegii săi de partid (tabăra Orban - n.r.) pentru a-și plănui strategia politică, într-o locație din județul Argeș, deputatului Adrian Miuțescu i-a fost reținut telefonul de către DNA.

„Noi am avut o întalnire la Valea cu Pești, pe malul lacului Vidraru, câțiva colegi, să discutăm, să gândim strategia de perspectivă, și în timpul acelei întâlniri au venit doi ofițeri de poliție judiciară. Acolo, nu acasă la dl Miuțescu. Cum adică, de unde știau că dl Miuțescu e la Valea cu Pești? Au venit cu mandat dat de procuror. Dl Miuțescu este parlamentar, asta are normal forma unei percheziții informatice. Dar dl Miuțescu nu a opus rezistență, a predat telefonul în baza mandatului respectiv pentru că nu are nimic de ascuns. Atenție, nu i s-a comunicat nicio calitate, i s-a spus doar ca e vorba de o cercetare in rem si procurorul a dispus confiscarea telefonului.

S-a dat pe surse o știre, chiar în ziua în care Miuțescu și-a anunțat dezafilierea, că Miuțescu a fost dus la DNA, că s-a făcut descindere la sediul PNL. Nu a fost nicio descindere. Domnul Miuțescu nu a fost la DNA, nu l-a săltat nimeni”, a povestit Orban.

La câteva zile după episodul invocat, deputatul Adrian Miuțescu, lider al PNL Argeș, s-a dezafiliat de la grupul parlamentar liberal.