Ambasadorul SUA, atac devastator: Ce se întâmplă în România e un motiv de mare îngrijorare

 

Mesaj extrem de dur al ambasadorului Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm. Venit la clubul Colectiv, pentru a depune o coroană în memoria celor 65 de oameni care au pierit în urma tragediei, diplomatul american a afirmat că nu-şi imagina, în urmă cu 3 ani, ca situaţia României să se degradeze în aşa măsură. "Ce se întâmplă în România e un motiv de mare îngrijorare. Nu m-aș fi așteptat ca lupta anticorupție să fie slăbită, așa cum s-a întâmplat recent, ca independența justiției să fie amenințată, că va exista un risc și mai mare ca selectarea procurorilor să fie din nou politizată.

E ceva ce nu aș fi prezis în urmă cu trei ani. Fără îndoială, ca ambasador american, e un motiv de mare îngrijorare pentru mine personal, pentru ambasada mea, dar și pentru Statele Unite”, a spus ambasadorul Hans Klemm la Memorialul dedicat victimelor de la Clubul #Colectiv.

Hans Klemm a rememorat solidaritatea pe care a văzut-o după tragedie, din partea populației și a țărilor prietene României, dar și emoția generată de hotărârea românilor de a se opune corupției.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Persona non grata,dle ambasador !
31 Oct 18:32
Oricât de impertinet poate fi un ambasador,o limita trebuie sa existe.E art 41 din convenția de la Viena din 1961,valabilă si pentru SUA.Nu fiti supărat .excelentă,poate Microsoft vă va da satifcție cu coruptia de la voi.Cât priveste afirmațiile făcute,organizarea justitiei e făcuta sa scoata din joc pe insarcinatul cu afaceri al SUA,care participa la bilantul DNA iar CIA instruia pe la K2.Asta va doare ?Și pe mine !Dl ministru de externe,stiti cum se procedeaza cu persona non grata ?Sa va invat eu ca SIE are date !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?