A vrut sâni de zeiță, dar când a văzut rezultatul, a izbucnit în lacrimi: "M-au ciopârțit!"

 
A vrut sâni de zeiță, dar când a văzut rezultatul, a izbucnit în lacrimi: "M-au ciopârțit!"
A vrut sâni de zeiță, dar când a văzut rezultatul, a izbucnit în lacrimi: "M-au ciopârțit!"
A vrut sâni de zeiță, dar când a văzut rezultatul, a izbucnit în lacrimi: "M-au ciopârțit!" A vrut sâni de zeiță, dar când a văzut rezultatul, a izbucnit în lacrimi: "M-au ciopârțit!" A vrut sâni de zeiță, dar când a văzut rezultatul, a izbucnit în lacrimi: "M-au ciopârțit!"

Aceasta este povestea unei asistente medicale care a fost dispusă să meargă până "la capătul lumii" pentru a avea sânii perfecți.

Kara Antonio a suferit o primă intervenție chirurgicală undeva în 2013, însă, după ce a încheiat alăptarea, a decis să-și remodeleze iar sânii. I se părea că nu sunt egali.

Tânăra a dat nu mai puțin de 8.500 de dolari unui medic estetician din Bali care i-a promis sâni de zeiță. Când s-a trezit din anestezie, însă, a început coșmarul!


"Nici nu știu de unde să încep. Totul a început pe 14 noiembrie. Am plătit o intervenție de mărire și reconstrucție mamară. Când am văzut, însă, rezultatul, am izbucnit în plâns! Sânii mei erau distruși! Medicul mi-a pus implanturi mai mari și mi-a mutat sfârcurile. Arată oribil! M-a ciopârțit! Când am făcut o plângere directorului clinicii, acesta s-a oferit să-mi aranjeze, gratis, o nouă operație. Eram disperată, șocul a fost atât de mare, încât le-am acceptat oferta și am mai făcut o intervenție. Rezultatul a fost și mai și! În plus, mi-au administrat analgezice pentru cai, nu pentru oameni!", a povestit Kara, devastată.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?