A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă

 
A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă
A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă
A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă

După ce a tăiat o găină care nu făcuse niciun ou în 5 ani, nu mică i-a fost mirarea să găsească înăuntru o bilă de mărimea unei mingi de tenis, care ar putea să-i aducă femeii bani frumoși. Cam 350.000 de dolari!

Știind că se apropie o reuniune de familie, Du Xiaoxia a decis să sacrifice o găină care nu făcuse niciun ou în 5 ani! Când a tăiat-o, mama ei a găsit bila și, deși credea, inițial, că este doar un ou mai mare, cu două gălbenușuri, ulterior, când a făcut comparație cu mai multe fotografii găsite pe Internet, și-a dat seama că ar putea fi mult mai mult!

Pentru cunoscători, sfera se numește "aurul găinii" sau "comoara din găină". În China, este la mare căutare și este recunoscută ca având o valoare fabuloasă!


Când sfera se formează din cauze naturale, se vinde cu nu mai puțin de 3.000 de dolari pe gram!

Spre marea bucurie a femeii, găina i-a lăsat 115 grame prețioase.

Când și-a dat seama de comoară, Du Xiaoxia a dus sfera la un evaluator. Acesta i-a confirmat originea și a îndrumat-o spre un cumpărător.

Aurul găinii este la mare căutare pe piața neagră și, după ce este uscat la aer, este folosit în medicina tradițională chineză pentru tratarea mai multor afecțiuni.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cum arată comoara.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
dodo
18 Aug 19:47
tare ! deci punguta cu doi bani nu-i minciuna .Bine era daca se explica mai tehnic ce-i chestia asta
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?