Zodia care va domina lumea, în următorii 5 ani! A ta, oare?

 

Vrea să schimbe lumea, să facă mult bine, iar acțiunile sale pare că se vor adeveri, pentru că va fi zodia care va avea cea mai mare influență în domenii-cheie, în următorii cinci ani.Este vorba despre Berbec, zodie activă, dominată de planeta Marte, care sporește curajul, vitalitatea, îndrăzneala, este competitiv și încrezător în forțele proprii. Sunt atuuri necesare unui lider, unui învingător, pe care doar Leul le mai întrunește. Este o zodie cu o putere foarte mare de concentrare, mai ales atunci când își pune în cap să facă ceva, iar acesta este anul în care Berbecul reușește să pună în aplicare un plan măreț, la care visa de multă vreme.

Anul acesta, Berbecul face descoperiri în domenii precum neurochirurgie, chirurgie, mecanică, inginerie, justiție. De acum în următorii cinci ani vor avea o influență uriașă asupra domeniilor lor de activitate, interval în care vor reuși să schimbe lumea. Vor ține conferințe, vor face turnee, vor produce, vor convinge.


Berbecul are, de-a lungul vieții, suișuri și coborâșuri, însă de data aceasta ascensiunea lui este clară, sigură și de durată, scrie unica.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Klaus
21 Jan 08:24
Reporteri de tot râsul, articol de doi bani, preluat din Unica, în care scrie că anul în care Berbecu se dă mare și tare e 2016! Ai rămas în urmă stimabile. :)))))
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?