Un tânăr din Rovinari a tras cu pistolul către un polițist și un jandarm

 

Un tânăr din Rovinari, aflat într-o maşină parcată în afara şoselei, a scos pistolul pe geamul portierei și a tras spre poliţistul şi jandarmul care i-au cerut actele pentru legitimar. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Un şofer a tras cu pistolul asupra unui poliţist şi unui jandarm, în Gorj, în timp ce era legitimat.

Un tânăr din Rovinari se afla pe raza localităţii Drăguţeşti, parcat cu maşina în afara părţii carosabile, cu poziţiile pornite.

În acel moment, un poliţist şi un jandarm au mers la el să îl legitimeze, însă acesta a refuzat să le dea actele, apoi a scos un pistol din torpedou şi a tras două focuri spre cei doi oameni ai legii.

Nu a nimerit pe niciunul, iar cei doi au reacţionat imediat, reuşind să-l deposedeze de pistol pe atacator şi să-l imobilizeze. Poliţiştii fac verificări în acest caz.

Bărbatul a fost ulterior deposedat de armă și imobilizat, fiind acuzat de ultraj. Pistolul era de tip airsoft, cu bile, potrivit observator.tv.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ursan
15 Jun 16:06
Toate armele, cred ca trebuie interzise si pedepsele multiplicate la maxim, daca este nevoie sa se faca referndum vis-a-vis de reintroducerea pedepsei cu moartea. Cred ca doar asa se va face liniste - PACAT!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?