A fost declarat MORT timp de 7 minute. După ce a revenit la viață, a pictat tot ce a văzut

Artistul a ieșit din moarte clinică
Artistul a ieșit din moarte clinică
Artistul a ieșit din moarte clinică Pictează ce a văzut în moartea clinică Pictură după moartea clinică Pictură după moartea clinică Pictură după moartea clinică Pictură după moartea clinică Pictură după moartea clinică Pictură după moartea clinică

Un artist în vârstă de 60 de ani s-a aflat în moarte clinică timp de 7 minute. Shiv Grewal din Peckham a suferit un accident cardiac puternic, dar medicii au reușit să-l resusciteze după mai multe încercări nereușite.Actorul Shiv Grewal a început să picteze din acel moment imaginile pe care le-a văzut, potrivit Mirror.

Actorul tocmai își terminase rolul Don Pedro din piesa lui Shakespeare "Mult zgomot pentru nimic" când a căzut fără suflare în locuința sa din South East London.

Shiv Grewal s-a aflat în comă indusă, iar inima s-a oprit din activitate timp de mai multe minute "A fost ca și cum eram într-un vid,dar puteam simți emoții și tot felul de senzații", a povestit actorul după ce și-a revenit.

De mai bine de cinci ani, actorul britanic face pictură abstractă prin care încearcă să descrie imaginile pe care le-a văzut în "excursia pe tărâmul de dincolo"

Cuvintele prin care Grewal descrie călătoria făcută sunt 'lipstit de greutate' și 'zbor dincolo de lună'.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
viorel
16 Jul 01:34
"Consider ca dezbaterea nu a adus nimic nou pentru ieseni. N... Aceeasi problema se pune si la caile de acces. Cine le va construi si care sunt costurile exacte?", a spus deputatul Petru Movila.

pai cine sa la faca??? nasul, viorel cozma!!!! nu asta voiai sa afli?
Răspunde
0 0
L`ulla bay
14 Jul 15:14
Waw !!! De mai bine de cinci ani, actorul britanic face pictură abstractă prin care încearcă să descrie imaginile pe care le-a văzut în "excursia pe tărâmul de dincolo" iar ,,I" ...ealitatea a aflat abia acum !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?