A fost declarat MORT timp de 7 minute. După ce a revenit la viață, a pictat tot ce a văzut

 
Artistul a ieșit din moarte clinică
Artistul a ieșit din moarte clinică
Artistul a ieșit din moarte clinică Pictează ce a văzut în moartea clinică Pictură după moartea clinică

Un artist în vârstă de 60 de ani s-a aflat în moarte clinică timp de 7 minute. Shiv Grewal din Peckham a suferit un accident cardiac puternic, dar medicii au reușit să-l resusciteze după mai multe încercări nereușite.Actorul Shiv Grewal a început să picteze din acel moment imaginile pe care le-a văzut, potrivit Mirror.

Actorul tocmai își terminase rolul Don Pedro din piesa lui Shakespeare "Mult zgomot pentru nimic" când a căzut fără suflare în locuința sa din South East London.

Shiv Grewal s-a aflat în comă indusă, iar inima s-a oprit din activitate timp de mai multe minute "A fost ca și cum eram într-un vid,dar puteam simți emoții și tot felul de senzații", a povestit actorul după ce și-a revenit.

De mai bine de cinci ani, actorul britanic face pictură abstractă prin care încearcă să descrie imaginile pe care le-a văzut în "excursia pe tărâmul de dincolo"

Cuvintele prin care Grewal descrie călătoria făcută sunt 'lipstit de greutate' și 'zbor dincolo de lună'.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Camila Rodela
25 Jul 03:14
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde
0 0
viorel
16 Jul 01:34
"Consider ca dezbaterea nu a adus nimic nou pentru ieseni. N... Aceeasi problema se pune si la caile de acces. Cine le va construi si care sunt costurile exacte?", a spus deputatul Petru Movila.

pai cine sa la faca??? nasul, viorel cozma!!!! nu asta voiai sa afli?
Răspunde
0 0
L`ulla bay
14 Jul 15:14
Waw !!! De mai bine de cinci ani, actorul britanic face pictură abstractă prin care încearcă să descrie imaginile pe care le-a văzut în "excursia pe tărâmul de dincolo" iar ,,I" ...ealitatea a aflat abia acum !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?