Ultimul pătrar trece în Leu. Zodiile care găsesc vindecarea

 
Ultimul pătrar trece în Leu. Zodiile care găsesc vindecarea
Ultimul pătrar trece în Leu. Zodiile care găsesc vindecarea

Ultimul pătrar este faza finală dinaintea lunii noi, iar această etapă de descreștere este asociată întotdeauna cu vindecarea, eliberarea și iertarea. La fel ca luna care scade treptat ca mărime, trebuie să fii gata să dai drumul lucrurilor din trecut și să lași viața să curgă. Te-ai blocat în suferința despărțirii, dar a venit momentul să te eliberezi.

O practică excelentă în timpul acestei luni este să cureți lucrurile în jurul tău și în tine. Fii atentă la dezordinea emoțională și fizică inutile acumulate în acest ciclu trecut și eliberează-te de ele.

Trecerea ultimului pătrar în Leu amplifică toate aceste efecte benefice și te readuce la lumină.


Berbecul are noi ambiții

Dacă s-a încheiat o relație, pentru Berbec este șansa unor ambiții noi, eliberate de greutatea emoțiilor distructive ce se acumulaseră între el și partener. Proiecte strălucitoare îi apar în cale, iar o dragoste promițătoare se ivește la orizont.

Taurul se ridică și merge mai departe

Pentru Taur, despărțirea a fost copleșitoare și multă vreme a crezut că nu se va mai reface niciodată. Dar influențele cosmice și timpul vindecă orice durere, iar zilele acestea Taurul simte un balsam în suflet, care risipește negura.

Citește continuarea pe divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?