Traian Băsescu: „Guvernul Grindeanu trebuie să plece. A încercat să păcălească poporul"

 
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu este de părere că Guvernul Grindeanu şi-a epuizat mandatul pe care l-a avut și trebuie să plece, așa cum cer protestatarii din Piața Victoriei.Fostul președinte Traian Băsescu este de părere că Guvernul Grindeanu şi-a epuizat mandatul pe care l-a avut și trebuie să plece, așa cum cer protestatarii din Piața Victoriei.

Într-un interviu pentru TVR, Traian Băsescu a declarat că Guvernul Grindeanu trebuie să-și dea demisia pentru că a încercat să păcălească poporul.

"În Piaţa Victoriei, cetăţenii cer să plece Guvernul. Corectă abordarea. Guvernul Grindeanu şi-a încheiat mandatul pentru că a încercat să mintă o populaţie întreagă. Tot în Piaţa Victoriei, cetăţenii cer să nu se atingă nimeni de Codul Penal. Greşit! Avem obligaţia să corectăm articole din Codul Penal pentru că sunt peste 55 de hotărâri ale CCR care stabilesc neconstituţionalitatea unor articole din lege", a declarat Traian Băsescu la TVR.

Potrivit fostului șef al statului, sunt articole neclare la abuzul în servicu, sunt articole care diminuează dreptul la apărare a celor acuzaţi, sunt articole prin care nu se garantează dreptul la apărare

Traian Băsescu consideră că viitorul guvern trebuie să aparțină, de asemenea, alianței aflate acum la Putere, dat fiind că PSD a câștigat categoric alegerile.

"Nu putem să ne gândim că pleacă acest guvern şi vin eu cu guvernul meu. Cei de la Cotroceni au dreptate atunci când spun abia s-au desfăşurat alegeri, vrem ca cei care au câştigat să conducă ţara conform perceptelor democraţiei, în orice stat democratic", a mai spus fostul preşedinte.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?