Top 3 zodii pe care nu le suportă nimeni. Cei mai nesuferiți oameni din horoscop

 
Top 3 zodii pe care nu le suportă nimeni. Cei mai nesuferiți oameni din horoscop
Top 3 zodii pe care nu le suportă nimeni. Cei mai nesuferiți oameni din horoscop

Te-ai întrebat vreodată de ce unele persoane pur și simplu nu îți plac, chiar dacă nu le cunoști prea bine? Ei bine, tot astrele își bagă coada și aici. De acum înainte, aruncă vina pe semnul astrologic în care s-au născut oamenii respectivi! Nu pot să facă nici ei prea multe lucruri cu bagajul astrologic nesuferit pe care l-au primit de când s-au născut.

Iată cum arată un top 3 al celor mai nesuferite zodii și de ce oamenii se feresc de ele cât pot!

Leu


Leii nu sunt întotdeauna greu de suportat într-un grup, dar îi îndepărtează pe ceilalați atunci când încep să se laude. Orgoliul lor atinge cote înalte și atrag instant antipatia asupra lor. De asemenea, faptul că obișnuiesc să facă glume pe seama celor din jur îi „ajută” din plin să fie nominalizați în topul zodiilor pe care nu le suportă nimeni. Deși ei devin cu ușurință lideri, multe persoane nu le tolerează atitudinea de superioritate, ci îi acceptă doar de formă. Cum nimeni nu se așteaptă ca cei născuți în zodia Leu să se schimbe vreodată în acest sens, ajung să îi ia așa cum sunt, lăsând deoparte așteptările pe care le au în mod normal.

Citește continuarea pe divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Allison Howarts
04 Aug 15:16
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?