Toader se mai gândeşte: Amnistia şi graţierea, ultima soluţie de îndreptare a unor abuzuri

 
Toader se mai gândeşte: Amnistia şi graţierea, ultima soluţie de îndreptare a unor abuzuri
Toader se mai gândeşte: Amnistia şi graţierea, ultima soluţie de îndreptare a unor abuzuri

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, că amnistia şi graţierea ar putea fi ultima soluţie pentru corectarea unor abuzuri, el explicând, însă, că dacă vor exista alte opţiuni, vor fi aplicate acelea."S-a agreat ideea ca amnistia, graţierea să fie ultima soluţie de îndreptare a abuzurilor", a spus Tudorel Toader.

El a explicat, însă, că dacă vor exista alte soluţii legislative pentru corectarea abuzurilor, vor fi aplicate acestea.


Toader a evitat, duminică, după Consiliul Naţional al PSD, să dea un răspuns clar privind adoptarea ordonanţei de urgenţă privind amnistia şi graţierea, spunând că va reflecta pe acest subiect. "Când voi avea un răspuns structurat, atunci vi-l voi oferi", a spus el, în ciuda insistenţelor jurnaliştilor.

Întrebat despre informaţiile conform cărora o ordonanţă privind amnistia şi graţierea ar urma să fie adoptată până în 15 ianuarie, Toader a spus: "Am citit şi eu acuma pe internet că port discuţii foarte avansate să mă fac europarlamentar. Categoric nu".

Rugat să nu schimbe subiectul, el a afirmat: "Concret, când voi avea ce să vă spun, sigur vă voi comunica. În rest, dacă cineva, spre exemplu, v-a spus că a discutat cu mine, dacă cineva v-a spus că s-a elaborat, întrebaţi pe autorii afirmaţiilor".

Întrebat dacă nu ştie nimic de acest proiect privind amnistia şi graţierea, Toader a spus: "Întrebaţi-i pe cei care v-au spus."

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Toni
17 Dec 16:09
La pușcărie cu infractorul Dragnea.
Răspunde
0 0
johnneil
17 Dec 09:15
Cea mai buna rezolvare este sa fie trasi la raspundere cei care au semnat acele protocoale dovedite a fi ilegale.
Răspunde
0 0
Stroe vasilica
17 Dec 08:12
...EU ZIC CA ASASINAREA OPOZANTILOR,GEN MILEA ,AR FI EXACT CE NE STA IN CARACTER SI TRADITIE!!!TOVARASI TOADER TUDOREL SI MAREAN OPRISAN,,, bagati glont pe teava si....PAC!!! LA RASBOIU!!!!!???? CA LE AVETI!!AICI IN CALABRIA DE LA KM 27,,,, dincolo de pasunea miriste de la bolotesti,unde a aterizat fortat curiosul sturzu,!!!!! HQ,,,,!!!LASATI HOTII SI JEFUITORII SA SE DUCA IN TARILE CALDE!!!
Răspunde
0 0
Asteptai preseditele,dle ministru ?
17 Dec 09:29
6 Doamna Vasilica,pe cine mai aveti de judecat si condamnat,de nu vreti amnistierea ?Dl ministru stă pa gânduri ca ar putea beneficia presedintele tării,care are o goază de dosare ?Mai poate fi santajat ,bre ?Si-apoi,dreapta ,vizata de francezii care varsa de sub vestile galbene ,foc pe nări,are nevioe de un casus belli,ca sa abata atentia de la multinationalele ,care sărăcesc la noi,săracele ,de la hastagii,care nu au ,saracii ,un program politic,etc cu ce să-i dezbinăm ,domnule ministru ?
0 0
Stroe vasilica
17 Dec 08:10
...EU ZIC CA ASASINAREA OPOZANTILOR,GEN MILEA ,AR FI EXACT CE NE STA IN CARACTER SI TRADITIE!!!TOVARASI TOADER TUDOREL SI MAREAN OPRISAN,,, bagati glont pe teava si....PAC!!! LA RASBOIU!!!!!???? CA LE AVETI!!AICI IN CALABRIA DE LA KM 27,,,, dincolo de pasunea miriste de la bolotesti,unde a aterizat fortat curiosul sturzu,!!!!! HQ,,,,!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?