Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Piţurcă: "Nici nu vreau să aud de România!"

Thursday, 16 July 2009, 09:20 Sursă: Gazeta de Sud

Antrenorul Victor Piţurcă este încă şomer după ce a fost demis de la echipa naţională ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate în preliminariile CM 2010. Fostul selecţioner al tricolorilor se laudă că a avut mai multe negocieri cu grupări din spaţiul arab, dar că ofertele financiare au fost sub pretenţiile tehnicianului român. 

Piţurcă declară, în Gazeta de Sud, că nici nu se gândeşte să antreneze vreo echipă din România. "Am avut trei-patru oferte din ţările arabe, dar financiar nu s-au ridicat la pretenţiile mele, aşa că am refuzat. În ceea ce priveşte Rusia, am fost doar pe o listă de intenţii, nimic concret. De România, în acest moment nici nu vreau să aud. Indiferent de numele echipei", spune Piţurcă.

Fostul selecţioner susţine că nici postura de investitor la Universitatea Craiova nu îl interesează, acolo unde patronul Adrian Mititelu este, în opinia sa, şi antrenor, obiectivul său fiind un contract de antrenor în străinătate, chiar dacă acesta va veni în iarnă sau vara viitoare. 

Piţurcă a fost numit la naţională la sfârşitul anului 2004, iar de atunci a condus selecţionata tricoloră în 47 de jocuri amicale sau oficiale în care s-au înregistrat 28 de victorii, 7 rezultate de egalitate şi 12 înfrângeri.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri