Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VadimTudor i-a cerut scuze lui Geoană, printr-un SMS, pentru fluierăturile de la Ţebea

Friday, 18 September 2009, 12:01 Sursă: NewsIn

"Ca un om civilizat, cum sunt cu cei care merită - cu golanii nu pot fi civilizat, pentru că-i defavorizez pe oamenii cumsecade - eu i-am dat ieri un SMS lui Mircea Geoană şi i-am zis: <>. Efectiv n-am nicio vină, niciunul care suntem aici. Erau foarte mulţi oameni, e greu să controlezi zeci de mii de oameni. Că erau mai mulţi de la PRM?! da, Ardealul e cu PRM, ce, e o supriză? Dar nu au fluierat numai cei de la PRM. Au fluierat oameni care nici nu erau înregimentaţi politic", a afirmat preşedintele PRM.

Vadim susţine că i-ar fi spus preşedintelui Senatului imediat după incidentul de la Ţebea că a fost fluierat deoarece este perceput de populaţie ca fiind "jumătate a guvernării". "Foamea e cel mai teribil agent electoral. N-ai cum să deturnezi sau să influenţezi", a conchis Corneliu Vadim-Tudor.

În acelaşi context, Tudor a mai apreciat că "cel mai şifonat" de la Ţebea a fost chiar preşedintele Traian Băsescu.

Participanţii la manifestările de la Ţebea, judeţul Hunedoara, i-au huiduit pe reprezentanţii partidelor politice prezenţi la comemorarea lui Avram Iancu.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a fost huduit de mai multe persoane aflate în grupul de simpatizanţi ai PRM, în timp ce îşi ţinea discursul. Democrat-liberalii hunedoreni, între care se afla şi Tiberiu Iacob Ridzi, primarul PD-L din Petroşani, au fost şi ei întâmpinaţi cu fluierături. Din mulţime s-a putut auzi cum se strigă "Hoţii! Hoţii!".

Preşedintele Traian Băsescu a venit la Ţebea după orele prânzului, dar nu a ţinut un discurs, rezumându-se doar să meargă prin mulţime.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri