Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Tudor Sişu, fostul membru La Familia, urmărit penal pentru trafic şi consum de droguri

Monday, 28 September 2009, 09:51 Sursă: NewsIn

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, procurorii Serviciului Teritorial Ploieşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de Tudor Sişu pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de art. 2, 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 cu aplicarea art. 33 lit. a C.p.

Cercetările au stabilit că activităţile infracţionale derulate de Sişu au fost derulate în strânsă legătură cu cele comise de inculpaţii Della Vedova Ermano şi Ion Răzvan Mircea, persoane care au fost arestate preventiv pentru acelaşi gen de infracţiuni, la data de 18 septembrie.

Potrivit aceluiaşi comunicat, Sişu are obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Ultima dată, Tudor Sişu a fost reţinut de poliţişti în aprilie 2008, în zona Dristor, după ce în maşina în care se afla au fost găsite mai multe seringi şi pilule. Cântăreţul hip-hop Tudor Sişu, acuzat de trafic de droguri, a fost eliberat din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Bucureşti pe 26 octombrie 2007, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti.

Cântăreţul hip-hop a fost arestat, prima dată, în 2003, pentru trafic de droguri de mare risc şi deţinere ilegală de droguri pentru consum propriu. La acea dată, mandatul de arestare preventivă i-a fost prelungit de câteva ori, iar după patru luni de judecată s-a dat şi sentinţa: trei ani de închisoare cu executare.

Sişu a fost închis în Penitenciarul Colibaşi-Argeş, unde a ispăşit cea mai mare parte a pedepsei şi apoi la penitenciarul din Ploieşti. Cântăreţul a fost eliberat în octombrie 2005, pentru ca, în mai 2006, să fie arestat din nou.Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri