Stolojan: Boc a avertizat-o pe Andronescu că nu poate continua la Educaţie dacă nu acceptă reforma din învăţământ

Friday, 04 September 2009, 07:42 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

PD-L va decide dacă va continua guvernarea alături de PSD în funcţie de rapiditatea cu care legile reformei vor fi acceptate de Parlament, a spus, la Realitatea FM, prim-vicepreşedintele PD-L Theodor Stolojan.

Este vorba despre asumarea răspunderii în Parlament pe legile privind salarizarea bugetarilor, restructurarea agenţiilor guvernamentale şi reforma educaţiei.

Stolojan consideră că social-democraţii au cerut prea multe amânări, mai ales în ceea ce priveşte asumarea răspunderii pe pachetul de legi ale educaţiei.

"Rog colegii de guvernare, PSD-ul, să înţeleagă că deasupra politicianismului se află la ora actuală nişte interese fundamentale ale României, care pot fi rezolvate prin reforme de tipul acestei legi unice a salarizării", a mai declarat Stolojan la Realitatea FM.

Premierul Emil Boc a declarat joi că nu a discutat despre remanieri guvernamentale, în contextul în care, potrivit unor surse din PDL, şeful Executivului avea pregătit, miercuri, actul de remaniere a ministrului Educaţiei, dacă acesta s-ar fi opus Legii educaţiei în forma dorită de Boc.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri