Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Steaua - Argăseală: "Panduru este omul potrivit, la locul potrivit şi la timpul potrivit"

Tuesday, 15 September 2009, 13:05 Sursă: NewsIn

"Steaua avea nevoie de un manager general pentru conducerea activităţii sportive. Cred că numărul 10 din generaţia lui Pandi este cel mai potrivit pentru acest post. A acceptat fără rezerve şi nici nu se putea altfel, având în vedere cât iubeşte clubul. Este omul potrivit, la locul potrivit şi la timpul potrivit", a spus Argăseală.

Oficialul Stelei a mai spus că activitatea lui Panduru se va regăsi cu siguranţă în activitatea echipei: "Omul de zi cu zi va fi alături de formaţie şi uneori se va şi antrena, pentru că nu e străin de minge. Sunt convins că mereu va spune ce are de spus, pentru că este un om foarte direct".

Panduru speră ca primul său sezon ca manager general al Stelei să fie încununat cu câştigarea campionatului.

"Nu cred că e ceva mai frumos decât să începi cu un titlu cucerit. Nu aş fi acceptat postul dacă antrenorul nu ar fi avut nevoie de mine şi nu ar fi acceptat să comunice cu mine, dar el a înţeles că o colaborare e de bun augur. Nu sunt sperietoare nici pentru Bergodi, nici pentru jucători", a spus Panduru, la prezentarea oficială.

Basarb Panduru vrea să readucă fostele glorii ale Stelei aproape de club. "O să am o discuţie cu Argăseală şi o să îi propun ca la fiecare meci să vină la stadion foste glorii ale Stelei. O să punem foştii jucători într-un loc să îi vadă lumea şi să îi aplaude. O să vorbesc şi cu fanii, dar ei vor decide ce vor să facă nu pot să le impun nimic", a punctat noul manager general al "roş-albaştrilor".


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri