Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Steaua a încheiat cu un eşec stagiul de pregătire din Austria

Wednesday, 08 July 2009, 06:33 Sursă: REALITATEA.NET

După ce a fost condusă cu 2-0, în urma golurilor înscrise de Rui Miguel (13) şi Kiril Kotev (57), Steaua a redus din diferenţă în minutul 88, prin Romeo Surdu. "Roş-albaştrii" ar mai fi putut marca şi în minutul 82, dar atunci mingea şutată de polonezul Rafal Grzelak, aflat la al doilea meci pentru Steaua, a lovit doar bara.

La primul joc pierdut sub comanda antrenorului italian Cristiano Bergodi, Steaua a evoluat în formula: Zapata - D. Bălan, E. Baciu, Rada, Filip - Nicoliţă, Bicfalvi, A. Ionescu, Ochiroşii - B. Stancu, V. Rusu. În repriza secundă au mai jucat Kapetanos, Golanski, Grzelak, Szekely, Toja, Petre Marin, Surdu, Tudose şi Ninu.

În cadrul cantonamentului din Austria, Steaua a mai disputat trei jocuri de verificare în care a obţinut tot atâtea victorii: 3-0 cu NK Celje, 2-0 cu Bohemians Praga şi 1-0 cu Dinamo Zagreb.

Primul meci oficial al formaţiei din Bulevardul Ghencea este programat pe 16 iunie, cu echipa ungară Ujpest, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri