Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Stăncioiu: "În meciul cu Steaua am pierdut două puncte"

Thursday, 23 April 2009, 05:45 Sursă: NewsIn

"Având în vedere situaţia din prima repriză, putem spune că acest rezultat nu e bun pentru noi, dar trebuie să recunoaştem că în repriza a doua au avut şi ei câteva ocazii. Echipele şi-au dorit foarte mult victoria şi cele 3 puncte, de aceea s-a ajuns la eliminări. Eu zic că azi am pierdut totuşi două puncte, dar trebuie să ne concentrăm în continuare la meciuri, să jucăm cât mai bine şi să obţinem cât mai multe puncte", a spus Stăncioiu.

Atacantul Yssouf Kone a afirmat că echipa sa încă mai păstrează şanse la câştigarea campionatului, în ciuda faptului că distanţa faţă de liderul Dinamo s-a mărit la 5 puncte: "Steaua este o echipă bună şi cred că am obţinut un rezultat bun azi. A fost un meci destul de tensionat, pentru că ambele echipe vroiau să câştige. Încă vreau să fiu campion cu CFR, dar trebuie să muncim foarte mult".

Marcatorul golului lui CFR Cluj, Juan Culio, consideră că punctul obţinut în Ghencea va cântări foarte mult în viitor: "A fost o partidă grea şi cred că un punct este foarte bun pentru noi. Meciul a fost frumos, deschis şi cred că a plăcut. Golul nu înseamnă foarte mult pentru mine, semnifică doar un punct pentru CFR".

Steaua a remizat, miercuri, scor 1-1, cu CFR Cluj, în derby-ul etapei a 26-a a Ligii I, deşi a fost condusă încă din primele minute şi a evoluat jumătate de oră cu un jucător mai puţin pe teren, continuând să fie neînvinsă în faţa grupării din Gruia pe teren propriu de 60 de ani.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri