Stadionul \"Dan Păltinişanu\" se pregăteşte de Liga Campionilor

Tuesday, 30 June 2009, 12:17 Sursă: REALITATEA.NET

Lucrările de modernizare au început chiar de miercuri, potrivit preşedintelui CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, şi ar urma să se încheie până pe 20 iulie. Evoluţia lucrărilor va fi supravegheată de o comisie desemnată de consilierii judeţeni, formată din trei aleşi, câte unul din fiecare partid.

“Se vor face cabine pentru ziarişti, locuri de parcare. Primăria Timişoara are un teren de 7 hectare pe care se va construi un bazin olimpic, în apropiere de stadion, iar acolo se poate amenaja parcare provizorie pentru autocare”, a declarat vicepreşedintele CJ Timiş, Adam Crăciunescu.

De asemenea, la arena timişoreană vor mai fi făcute lucrări de igienizare, dar şi pentru ca numărul de locuri acoperite să ajungă la 1.000, de la 300 cât este în prezent.

Punctele din stadion în care este nevoie de lucrări de modernizare au fost stabilite de oficialii bănăţeni împreună cu o comisie federală. În prezent stadionul "Dan Păltinişanu" este de categoria a II-a şi trebuie să îndeplinească condiţii minime de categoria a III-a pentru ca FC Timişoara să poată disputa acasă meciurile din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

FC Timişoara, vicecampioană a României, va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor pe 28/29 iulie şi 4/5 august, printre posibilii săi adversar numărându-se Şahtior Doneţk, Sporting Lisabona, Anderlecht Bruxelles, Celtic Glasgow sau Panathinaikos Atena. Tragerea la sorţi pentru stabilirea echipei este 17 iulie.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri