Sorana Cârstea e între primele opt la Los Angeles

Friday, 07 August 2009, 08:28 Sursă: REALITATEA.NET

Cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România, Sorana Cârstea (nr. 28 WTA), elimină favorită după favorită în turneul de tenis de la Los Angeles.

După ce o eliminase pe daneza Caroline Wozniacki, a opta jucătoare a lumii, în faza optimilor ea a trecut şi de nemţoaica Sabine Lisicki (nr. 22 mondial), însă după doar un set şi câteva minute. La scorul de 6-3, 1-0 pentru româncă, jucătoarea din Germania a abandonat, din cauza unor dureri la umărul drept. În consecinţă, bucureşteanca avansează în sferturi, unde sorţii i-au hărăzit încă o jucătoare mai bine cotată, pe poloneza Agnieszka Radwanska (nr. 13 WTA).

Cele două s-au mai întâlnit de trei ori până acum, în circuitul profesionist, o dată, în 2006, câştigând românca, în calificările de la Stockholm. Următoarele două întâlniri au fost câştigate însă categoric de Radwanska: 6-0, 6-0 în optimile de la Istanbul 2008 şi 6-0, 6-1 în primul tur, la Stanford, săptămâna trecută. Oricum, pentru performanţa de a fi atins sferturile, Sorana şi-a asigurat un cec în valoare de 14.825 dolari şi 120 de puncte WTA.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri