Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Simona Tache este invitată live la \"Omul Coolt\"

Thursday, 23 April 2009, 08:53 Sursă: REALITATEA.NET

Videochatul "Omul Coolt"  este moderat de Costin Ilie, redactorul-şef Cotidianul.ro, şi este difuzat în fiecare vineri începând cu ora 12:00.

Simona Tache ştie tot ce mişcă în "lumea bună" din politică, show-biz sau de la tv. Jurnalist la Academia Caţavencu şi autoare a "Cronicii TV" din ziarul Cotidianul, Simona Tache ţine, din octombrie 2008, "Jurnal roz de cazarmă şi nu numai", blog cu un trafic spectaculos încă de la lansare.

Vineri, 24 aprilie, ora 12:00, Simona a participat pentru prima oară la un videochat, "Omul coolt", unde a stat de vorbă cu utilizatorii Cotidianul.ro despre divertisment şi cultură la români, dar şi despre cum poţi să provoci zilnic explozii de râs în blogosferă.

Întrebările au fost transmise de Costin Ilie, redactorul-şef Cotidianul.ro,  şi Costi Rogozanu, redactor-şef adjunct al ziarului Cotidianul.

Simonei nu-i place deloc să meargă la emisiuni TV, deci nici la videochat-uri, prin urmare a ajuns să accepte această invitaţie doar prin şantaj emoţional.

"Omul Coolt" a putut fi vizionat la adresa Cotidianul.ro/Videochat, fiind al doilea talk-show online lansat de Cotidianul.ro, după ce săptămâna trecută a avut loc prima ediţie a videochatului "Comentezi?", difuzat în fiecare marţi la pranz.

Cotidianul.ro face parte din portofoliul F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu, iar spaţiile publicitare sunt gestionate de regia de vânzări online, cross-media şi neconvenţionale F5 X-Media, parte a trustului media.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri