Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Recursurile în cazul inculpaţilor din lotul Penescu au fost respinse de Curtea de Apel Argeş

Friday, 10 July 2009, 18:47 Sursă: NewsIn

"Cu majoritate au fost respinse, ca nefondate, recursurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DNA-Serviciul Teritorial Piteşti şi de inculpaţi împotriva încheierii din data de 8 iulie 2009 de la Tribunalul Argeş. Se obligă fiecare la plata a câte 100 de lei cheltuieli de judecată", a declarat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel  Piteşti, judecător Paula Coţovanu.

În data de 8 iulie, la Tribunalul Argeş s-a stabilită faţă de Florin Prunea, Marcel Lică, Aurelian Bogaciu, Gheorghiţă Pieca, Cristian Mincă şi Daniela Cîrstina măsura obligării de a nu părăsi ţara şi li s-au impus câteva restricţii. Inculpaţii au depus recurs la Curtea de Apel, însă recursurile au fsot respinse vineri, astfel încât aceştia nu au voie să părăsească ţara.

Tot în data de 8 iulie, Tribunalul a respins cererile de eliberare sub control judicar depuse de Cornel Penescu, Liviu Făcăleaţă şi Cristian Libertatu. Avocaţii au depus recursuri, care s-au judecat tot vineri, fiind, de asemenea, respinse.

Procurorii DNA Piteşti i-au trimis în judecată, în data de 25 iunie, pe Cornel Penescu, Gheorghe Constantin şi Florin Prunea, alături de alţi 11 inculpaţi, printre care cinci arbitri, în dosarul corupţiei din fotbal, declanşat la jumătatea lunii aprilie.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri