Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primul comentariu al SIMONEI HALEP după calificarea în sferturi la Roland Garros

Monday, 02 June 2014, 18:22 Sursă: Mediafax

"Mă bucur că mi-am luat revanşa după ultimul meci. Mă bucur că am jucat bine, într-un meci strâns şi mă bucur că joc sferturi pentru prima oară la Roland Garros. Un moment important a fost în primul set la 4-4. Mă luptam pentru puncte, am alergat mult, am dat totul pe teren şi cred că am lovit aşa cum îmi doream. Serviciul nu a funcţionat aşa cum anticipam", a spus Halep, la finalul partidei, pentru Eurosport.

Halep a afirmat că a încercat să îşi păstreze calmul şi să se bucure de tenisul pe care-l joacă. "Mă bucur că am câştigat. E o jucătoare de top şi va intra în top 10 în curând. Mă aşteptam la un meci greu, echilibrat, dar în acelaşi timp am încercat să rămân relaxată şi să mă bucur de tenisul pe care-l joc. Am mai multă încredere acum", a explicat Halep.

Simona Halep şi Sloane Stephens se mai întâlniseră de trei ori până la această partidă, americanca având 2-1 în întâlnirile directe. Ultima partidă dintre cele două jucătoare a avut loc anul trecut, în primul tur al turneului de Grand Slam din Australia, când Stephens s-a impus cu scorul de 6-1, 6-1.

Simona Halep, a patra favorită, s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros, în urma victoriei, scor 6-4, 6-3, cu Sloane Stephens, românca reușind astfel să-și egaleze cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam, după a ajuns în aceeași fază și la Australian Open.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri