Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Raportul comisiei Udrea şi cel al comisiei Ridzi au fost amânate pentru marţea viitoare

Monday, 12 October 2009, 13:22 Sursă: REALITATEA.NET

Viceliderul grupului PNL a părăsit şedinţa Biroului Permanent pretextând că nu mai doreşte să fie martor la cearta dintre membrii acestui for pe marginea scrisorii procurorului general în ce priveşte dosarul lui Adrian Năstase. "Sunt aceleaşi date, acelaşi dosar, dar PD-L vrea scandal în continuare", a menţionat Eugen Nicolăescu.

Liderul liberal a precizat că în Biroul Permanent s-a hotârât ca Raportul Comisiei de anchetă vizând achiziţiile Ministerului Turismului, condus de Elena Udrea va fi dezbătut marţea viitoare, după ce dezbaterile au fost sistate săptămâna trecută, depăşindu-se timpul alocat acestora. "Am hotărât că pentru raportul Udrea poate cel mai nimerit ar fi să fie discutat în condiţii de lejeritate şi nu de stres marţea viitoare, de la ora 11.00 până când se termină, deci nu se mai dă termen cât să dureze şedinţa, dacă va fi nevoie şi cinci ore, astfel încât să se ştie exact adevărul despre acest raport", a spus liberalul.

Tot marţea viitoare deputaţii vor da votul şi pentru Raportul Comisiei juridice, care recomandă începerea urmăririi penale în cazul fostului ministrul Tineretului Monica Iacob Ridzi.

Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor a fost suspendată, marţea trecută, după o pauză de consultări de 10 minute generată de intenţia preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, de a sista dezbaterea asupra raportului Comisiei Udrea, motivată de expirarea timpului alocat lucrărilor.

Ca urmare a sistării lucrărilor, a fost amânată şi sesiunea de vot final a deputaţilor, în cadrul căreia aceştia urmau să se pronunţe asupra solicitării Comsiei de anchetă în cazul Monica Iacob Ridzi de începere a urmăririi penale împotriva fostului ministru al Tineretului, pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri