Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Răpitorul lui Jaycee Dugard, este bănuit că a ucis în anii '90 mai multe prostituate

Saturday, 29 August 2009, 04:26 Sursă: Realitatea TV

Cotidianul Sacramento Bee a relatat pe larg acţiunea poliţiei. Mai mulţi agenţi au intrat în casa lui Garrido la orele dimineţii şi timp de câteva ore au percheziţionat fiecare colţişor. Concluziile nu au fost făcute publice.

Cert este că la sfârşitul anilor '90 au existat o serie de crime neelucidate ale căror victime au fost 10 prostituate. Cadavrele lor au fost descoperite într-o zonă industrială din apropierea loculului de muncă al lui Phillip Garrido. El şi soţia lui, Nancy au apărut vineri în faţa justiţiei pentru prima dată. Ambii au pledat nevinovat pentru cele aproape 30 de capete de acuzare. Printre acestea răpire, sechestrare şi agresiune sexuală.

Între timp, victima celor doi, Jaycee Dugard şi-a reîntâlnit familia. Însoţită de cele două fiice ale sale a luat cina cu mama şi sora ei vitregă. Poliţia a recunoscut că s-au comis unele greşeli care au dus la acest caz cutremurător.

Jaycee Dugard a fost sechestrată timp de 18 ani de cuplul Garrido, după ce a fost răpită pe când avea doar 11 ani chiar de sub ochii tatălui vitreg. Forţată să întreţină relaţii sexuale cu răpitorul său, Jaycee a născut două fetiţe.

Citeşte şi Un nou caz Fritzl îngrozeşte SUA: O tânără a scăpat după ce a fost sechestrată timp de 18 ani


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri