Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Răpitorul lui Jaycee Dugard a acordat primul interviu presei

Saturday, 29 August 2009, 15:36 Sursă: Realitatea TV

Cotidianul Sacramento Bee relatează că agenţii au căutat în casa lui Garrido probe care să indice că acesta ar fi ucis 10 prostituate în anii 90. Cadavrele acestora au fost descoperite în apropierea loculului de muncă al lui Phillip Garrido. Poliţia bănuieşte că soţia lui, Nancy i-ar fi fost complice atât la crime cât şi la răpirea lui Jaycee. Cei doi însă au pledat vineri, la prima înfăţişare la tribunal, "nevinovat" pentru cele aproape 30 de capete de acuzare. În primul interviu acordat presei din închisoare Garret izbucneşte în lacrimi când vorbeşte de copii săi cu Jaycee.

Întrebat de reporter dacă este o poveste de dragoste, este vorba de copii, Garret a declarat că: "Este o poveste cu învăţăminte despre cum se schimbă complet viaţa unui om. Cum s-a întâmplat având aceşti doi copii, aceste două fete, care au dormit în braţele mele în fiecare noapte. Nu le-am atins vredodată."

Între timp, Jaycee Dugard încearcă să-şi refacă viaţă.

Carl Probyn, tatăl vitreg al fetei răpite a anunţat că Jaycee arată aproape ca atunci când a fost răpită, arată tânără, sănătoasă. "Mi-a spus că se simte vinovată pentru relaţia avută cu Garret", a mai spus acesta.

Psihologii se tem că Jaycee, răpită la doar 11 ani chiar de sub ochii tatălui vitreg şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu răpitorul său, ar putea rămâne cu sechele.

Cât despre Garret verdictul specialiştilor pare unanim: un caz special de "prădător sexual" care, statistic, îşi ucide victimele în primele 72 de ore.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri