Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

R. Anastase: Preşedintele nu a lovit copilul, ci l-a dat la o parte

Thursday, 26 November 2009, 20:02 Sursă: REALITATEA.NET

Roberta Anastase  a explicat că Traian Băsescu l-a dat pe copil deoparte pentru a putea sta de vorbă cu femeia care îi înmânase un memoriu.

\"A avut loc la Ploieşti. Într-adevăr era un spectacol de lansare a candidaţilor pentru alegerile parlamentare (din 2008 - n. red. De altfel, singurul la care a praticipat şi Dinu Patriciu. Am fost pe scenă, chiar am vorbit la telefon şi cu colegul meu domnul deputat Florin Anghel care prezenta spectacolul la momentul respectiv. Amândoi ne amintim un copil care la un moment dat a cerut microfonul, i s-a dat microfonul, a spus chiar şi câteva cuvinte urâte la microfon. Nu-mi amintesc exact această scenă, dar pot să constat un singur lucru, că avem de-a face cu o femeie care era extrem de surescitată, e clar că avea o problemă foarte serioasă şi cerea cu disperare ajutorul preşedintelui. Dacă este vorba de acel moment probabil respectivul copil o fi continuat să vorbească urât şi atunci preşedintele dorind să-i acorde atenţe femeii  l-a dat la o parte, dorind să acorde atenţie femeii respective care chiar solicita cu disperare acest lucru şi chiar se vede\",  a explicat Anastase.

Imaginile şocante publicate de ziarul Gardianul au fost surprinse la Ploieşti, unde fusese amenajată o scenă pe care Traian Băsescu se aplecase pentru a lua un memoriu de la o femeie.  Copilul se afla chiar lângă aceasta, iar camera de luat vederi a surprins când Traian Băsescu îl loveşte cu pumnul pe copil.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri