Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prefectul de Argeş a cerut anularea permisului fotbalistului A. Ropotan

Monday, 01 June 2009, 09:30 Sursă: Realitatea TV

Prefectul a precizat că şi în cazul dosarului fostului mijlocaş al echipei Dinamo, în prezent fotbalist la Dinamo Moscova, ca şi în cel al primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, există nereguli privitoare la viza de flotant.

"Este vorba de neîndeplinirea condiţiilor legale de stabilire a domiciliului. El avea domiciliul în Slobozia, judeţul Ialomiţa, iar pe 26 martie 2007 a obţinut domiciliul în Piteşti, pentru ca, două mai tîrziu, pe 28 martie 2007, să suţină examenul pentru categoria B. Pe cererea de viză a semnat sectoristul, dar nu şi titularul spaţiului", a declarat prefectul Marcel Proca.

Prefectura Argeş i-a suspendat, în data de 25 mai, permisul de conducere şi primarului sectorului 4 Bucureşti, Cristian Poprescu Piedone.

De asemenea, printre persoanele pentru care Prefectura Argeş a cerut suspendarea permiselor se află şi fotbalistul Cosmin Moţi, de la Dinamo.

Numele lui Moţi a apărut încă de la început în scandalul obţinerii permiselor auto în mod fraudulos la Piteşti, când s-a aflat că şi-a obţinut viza de flotant la Piteşti, deşi el locuieşte în Capitală. Se pare că dosarul lui a intrat în atenţia anchetatorilor ca urmare a acestei nereguli referitoare la adresa de domiciliu.

Primul termen în instanţă în procesul de anulare a permisului pentru fundaşul dinamovist a fost stabilit la Judecătoria Piteşti pe data de 17 iunie.

Operaţiunea de verificare a dosarelor în baza cărora se consideră că au fost eliberate în mod fraudulos permise a fost demarată în data de 10 martie la SPCRPCÎV Argeş şi au fost analizate filă cu filă 4.966 de dosare.

DNA a trimis în judecată, în luna decembrie a anului trecut, 28 de persoane, dintre care 22 în stare de arest preventiv, în legătură cu fraudarea examenelor pentru obţinerea permisului de conducere la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Argeş.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri