Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Penescu, Făcăleaţă şi Constantin rămân în arest

Friday, 21 August 2009, 16:05 Sursă: NewsIn

Cei trei inculpaţi au luat cuvântul pe rând vineri în faţa instanţei şi au cerut eliberarea pentru a putea fi aproape de familiile lor. În ceea ce priveşte argumentul prezentat de procurorul DNA, acesta a afirmat că finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, a încercat să influenţeze un martor, chiar în timpul arestului. Este vorba de o tânără care ar fi asistat la o infracţiune de dare de mită, când Penescu i-ar fi dat lui Gheorghe Constantin suma de 270.000 de lei. Potrivit procurorului, lui Penescu i-a fost interceptată o convorbire telefonică chiar în penitenciar şi din discuţie a reieşit că acesta îi sugera martorei să-şi schimbe declaraţia.

Cornel Penescu a fost arestat în urmă cu patru luni în scandalul de corupţie din fotbal şi, potrivit avocatului său, a depus până în prezent nouă cereri de eliberare, fie sub control judiciar, fie pe cauţiune, însă toate au fost respinse.

Procurorii DNA Piteşti i-au trimis în judecată, în data de 25 iunie, pe Cornel Penescu, Gheorghe Constantin şi Florin Prunea, alături de alţi 11 inculpaţi, printre care cinci arbitri, în dosarul corupţiei din fotbal declanşat la jumătatea lunii aprilie.Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri