Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O arădeancă a fost prinsă în timp ce primea bani pentru o angajare

Friday, 25 September 2009, 10:05 Sursă: NewsIn

Femeia de 32 ani a fost reţinută pentru 24 de ore, sub acuzaţia de trafic de influenţă, în urma unei plângeri penale şi urmează să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Femeia care pretindea că este ofiţer la Serviciul de Cercetări Penale din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră era clientă la un coafor din Arad, unde lucrează soţia denunţătorului.

Conform anchetatorilor, femeia i-a spus coafezei că poate să îl angajaze pe soţul acesteia la Poliţia de Frontieră, pe postul de şofer, întrucât ea este ofiţer şi, totodată, şef la Serviciul de Cercetări Penale în cadrul instituţiei şi "ar avea influenţă". În schimbul serviciului oferit, femeia de 32 ani i-a cerut coafezei suma de 1.000 de euro.

Ulterior, coafeza i-a dat acesteia 500 de euro, iar într-o altă zi, încă 100. Femeia a fost reţinută în momentul în care a luat restul de bani de la denunţător, după care şi-a recunoscut fapta şi i-a înapoiat banii bărbatului.

Procurorii încearcă să stabilească dacă femeia a reuşit să ia bani şi de la alte persoane, în schimbul promisiunilor că va facilita obţinerea unui loc de muncă.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri