Nicoleta Luciu, dezbrăcată pentru prima dată, după ce a născut. În Tabu (VEZI GALERIE FOTO)

Tuesday, 29 September 2009, 10:23 Sursă: tabu.ro

Peste 570.000 de pagini web susţin că Nicoleta Luciu e cea mai sexy femeie din România. Probabil că şi alte milioane de bărbaţi care nu au fost încadraţi încă în nicio statistică. Iar milioane de telespectatoare o ştiu drept actriţa care o interpretează pe Roza din „Inimă de ţigan“ şi „Regina“. Numai că Nicoleta de acum e mai mult rezultatul unui pariu pe care l-a câştigat cu sine, arată ultimul număr din revista Tabu.

„Idealul meu de frumuseţe este femeia care are ochii deschişi la culoare. Apăruseră demult revistele alea cu paranormal, care spuneau că poţi să te transformi dacă stai şi te concentrezi în oglindă. Stăteam pånă ameţeam şi degeaba. După aceea aveam tot timpul ochii roşii”, spune aceasta în articolul din Tabu. Vedeta povesteşte despre concursul de Miss, debuturile sale în modelling, problemele pe care le avea cu banii.

"Nu mi-au lipsit atât de tare niciodată, dar nici nu am avut mulţi. Când eram mică mama îmi cumpăra training cu trei numere mai mare, ca să îmi vină şi anul următor, cum făcea toată lumea”, povesteşte Nicoleta.   

Nu ocoleşte nici subiectul Dinu Maxer: „Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă care mă făcea şi pe mine să mă simt geloasă. Dar atunci nu ştiam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbaţii lor indiferent de ce le-au făcut. Aşa credeam şi eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer şi trebuia să rămân toată viaţa cu el”.

Aflaţi mai multe despre Nicoleta Luciu în noul număr din Tabu.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri