Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Modern Warfare 2, Multiplayer Gameplay Trailer - VEZI VIDEO

Wednesday, 29 July 2009, 10:56 Sursă: REALITATEA.NET

Infinity Ward, producătorii jocului Call of Duty 4, sunt în spatele acestui nou titlu. Call of Duty 5: World at War a fost produs de catre Treyarch, dar echipa care a lucrat la acest joc a fost supervizată de catre Infinity Ward.

Infinity Ward ne-a obişnuit cu jocuri noi, dar de această dată Modern Warfare 2 va continua povestea din primul joc, axându-se pe creşterea instabilităţii politice din Rusia. Un grup terorist, condus de  Makarov , un fost asociat al lui Zakhaev, profită de problemele interne ale Rusiei pentru a intra în posesia unor focoase nucleare.

Soap va conduce expediţii prin munţi, împotriva ruşilor, folosindu-se de snowmobile şi pioleţi, prin Rio de Janeiro sau Afganistan. "Gameplay-ul este foarte variat şi va permite mai multe soluţii pentru străbaterea poveştii", a declarat preşedintele Infinity Ward, Jason West. Acesta a dat şi o veste mai puţin fericită şi anume că Modern Warfare 2 va avea aproximativ aceeaşi lungime ca şi Call of Duty 4 şi că nici acest joc nu va avea o campanie single player ce poate fi parcursă în modul cooperativ.

Modern Warfare 2, Multiplayer Gameplay Trailer a fost postat şi pe youtube.com unde a făcut, până la momentul redactării acestei ştiri, peste un milion de vizualizări.
REALITATEA.NET - Modern Warfare 2, Multiplayer Gameplay Trailer - VEZI VIDEO
Există şi o veste bună, Infinity Ward anunţând un mod nou numit Special Forces ce va fi asemănător cu misiunea de final din Call of Duty 4 (High Club).

Compania Activision a anunţat că data de lansare pentru jocul Modern Warfare 2 va fi 10 noiembrie 2009.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri