Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mircea Albulescu, prima vedetă a colecţiei Mari actori români

Friday, 11 December 2009, 13:36 Sursă: REALITATEA.NET

\"Fluture în lesa de aur\", care îl are drept protagonist pe Mircea Albulescu, este primul CD din colecţia \"Mari actori români\", lansată de Sud-Est Production. Colecţia reprezintă o serie de voci care au pus amprenta pe istoria teatrului autohton.

CD-ul este o piesă de teatru realizată cu ajutorul mijloacelor moderne de sunet, în genul unui \"one man show\". \"Pentru mine cuvântul scris este un supliment de semn. Mi-e frică dintotdeauna şi mereu, ca atunci când ne vedem peste scena teatrului să va fac să înţelegeţi cât de mult vă iubesc. Dacă n-aş fi aşa de bătrân aş încheia cu gândul \"pe mereu\"..... aşa că vă spun doar \"pe curând\". Pe cât mai curând!\", a declarat Mircea Albulescu, potrivit comunicatului de presă.

\"Fluture în lesa de aur\" este distribuit în principalele librării, în toate magazinele de specialitate, precum şi în teatre.

După Mircea Albulescu urmează alte nume importante ale scenei romanesti, fiind deja în lucru discul dedicat maestrului Radu Beligan.Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri