Michael Jackson voia să lanseze un joc de sărbători

Saturday, 11 July 2009, 15:02 Sursă: itwire.com

Autor: Realitatea.NET
Jocul ar fi trebuit să apară pe console, cel mai probabil Xbox 360, Playstation 3 şi Wii, şi ar fi împrumutat imaginea lui Michael Jackson, vocea şi o serie de melodii. Un reprezentant MJJ Production a declarat că jocul va fi lansat în cele din urmă, mai ales pentru că lui Michael îi plăceau jocurile video.

Potrivit unei ştiri de pe site-ul IGN, David Perry, game designer care a realizat jocuri ca Earthworm Jim, MDK, Messiah şi Enter the Matrix, a lucrat, în urmă cu câţiva ani, cu MJJ Productions la proiect.

"Lucram cu Michael la ideea de a lansa un album muzical prin intermediul unui joc. Ar fi fost o idee extraordinară care ar fi adus foarte mulţi oameni pe piaţa de jocuri video", a declarat Perry.

"Urma să ajute cu promovarea la nivel mondial. Am lucrat împreună la design. Din păcate momentul nu a fost bine ales pentru că a apărut a doua serie de acuzaţii şi totul a rămas pe loc", a mai afirmat Perry.

David Perry este totuşi încrezător că proiectul va fi finalizat şi lansat: "Sunt foarte fericit că va fi lansat un joc, dar este trist că Michael nu va fi aici la lansare".

Jackson a apărut în mai multe jocuri de-a lungul timpului, Moonwalker fiind singurul care a înregistrat cu adevărat un succes. Jocul a fost lansat pe Sega Genesis şi Master System în 1980.

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri