Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marian Iancu: \"Maniera de arbitraj m-a făcut să simt că nu suntem respectaţi\"

Thursday, 03 December 2009, 07:54 Sursă: REALITATEA.NET

\"Acesta e fotbalul românesc şi aceasta e răsplata pe care fotbalul românesc o primeşte pentru că l-a ajutat pe Platini să ajungă în vârful UEFA. Arbitrul nu trebuia să îi dea roşu lui Pantilimon, pentru că a rupt echilibrul degeaba. Bun, îi dai roşu lui Bonfim, cu toate că şi acolo am îndoieli. Maniera de arbitraj m-a făcut să simt că nu suntem respectaţi. Aş fi vrut să avem şi noi o şansă, dar nu am avut. În ultima etapă nu mai avem ce face, pentru că eu mizez pe un egal între Ajax şi Anderlecht. \"16\"-imile competiţiei nu se pot juca fără ele\", a spus Iancu, la GSPTV.

Patronul a recunoscut însă superioritatea grupării antrenate de Martin Jol: \"Ajax a fost o echipă mai bună, care oricum s-ar fi impus. În mare, echipa noastră s-a dăruit, a încercat şi putea să ne iasă ceva sau nu. Ajax ne-a egalat poate prea devreme, la o greşeală a lui Karamian. În partea a doua am mai jucat, dar până ne-au lăsat ei, pentru că după aia au intrat în panică. Cred că echilibrul s-a rupt la golul doi al lor, când mi s-a părut că Pantelic a plecat dintr-un ofsaid de 3 metri\".

FC Timişoara a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, de Ajax Amsterdam, scor 2-1, într-o partidă din Grupa A a Ligii Europa în care bănăţenii au avut doi oameni eliminaţi, iar batavii au ratat două lovituri de la 11 metri, prin Suarez.

În celălalt joc al Grupei A, Dinamo Zagreb a trecut, în deplasare, de Anderlecht Bruxelles, scor 1-0, prin golul marcat de Slepicka. După disputarea a cinci etape, clasamentul grupei arată astfel: 1. Ajax 11p (calificată), 2. Anderlecht 8p, 3. Dinamo Zagreb 6p, 4. FC Timişoara 2p.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri