Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lars von Trier va regiza un science fiction cu titlul "Planet Melancholia"

Monday, 12 October 2009, 14:57 Sursă: NewsIn

Filmul, cu un buget estimat la şapte milioane de dolari, are ca subiect o planetă gigant care apare în apropierea Pământului. "Gata cu finalurile fericite", a rezumat, sec, Lars von Trier viitorul său proiect.

Reprezentanţii companiei de producţie Zentropa Entertainment spun că scenariul nu va fi o poveste despre o invazie a extratereştrilor. "Fiind un film despre dezastre, va folosi efecte speciale, însă nimic comparativ cu cele de la Hollywood", spune producătorul Peter Aalbaek Jensen.

Fillmările vor fi făcute în 2010, în Europa.

În vârstă de 53 de ani, danezul Lars von Trier este, pe cât nonconformist, pe atât de apreciat din rândul regizorilor contemporani. Cele mai cunoscute pelicule ale sale sunt "Breaking the Waves", "Dancer in the Dark" şi "Dogville".

Cel mai nou film al lui Lars von Trier, "Antichrist", a stârnit un val de controverse în 2009, din cauza scenelor de sexualitate şi violenţă. Pelicula a participat la competiţia oficială de la Cannes, unde actriţa din rolul principal, Charlotte Gainsbourg, a fost recompensată cu premiul pentru cea mai bună interpretare feminină.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri