Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Johannis este păzit non-stop după ce a fost ameninţat cu moartea

Monday, 14 December 2009, 15:02 Sursă: REALITATEA.NET

\"Poliţia Comunitară a inclus şi strada Bâlea printre artele ce sunt patrulate\", a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al municipalităţii sibiene. Este vorba chiar de strada pe care locuieşte primarul Sibiului împreună cu soţia sa.

Poliţistii au demarat o anchetă în acest caz, a fost întocmit şi un dosar penal cu autor necunoscut. Se pare că există deja şi un cerc de suspecţi, însă munca poliţistilor va fi mult îngreunată deoarece scrisoarea nu are expeditor, iar amprentarea este dificilă deoarece scrisoarea a trecut prin mai multe mâini.

\"A fost o greşeală din partea domnului primar faptul că a deschis această scrisoare. În acel moment era potenţialul viitor premier al Românie. Acea scrisoare putea să conţină antrax sau putea să conţină şi un sistem cu un mini-explozibil\", au declarat pentru Turnul Sfatului surse judiciare. Se pare că ameninţările au fost destul de grave din moment ce în acest caz au intrat pe fir mai toate instituţiile abilitate, de la Serviciul Român de Informaţii, până la Serviciul de Pază şi Protecţie şi Serviciul de Investigaţii Criminale Sibiu, scrie turnusfatului.ro.

Până în acest moment Klaus Johannis nu a vrut să facă declaraţii despre acest subiect. Dacă însă expeditorul scrisorii va fi descoperit, acesta riscă o pedeapsa cu închisoarea între 3 luni şi 1 an sau o amendă.

 

 

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri