Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jungla Bucureştiului: Echipele de intervenţie ale Enel bătute şi sechestrate din cauza penelor de curent

Tuesday, 22 December 2009, 16:19 Sursă: REALITATEA.NET

Locuitorii din strada Intrarea Ştefan Furtună, aflată în sectorul 1 al Capitalei spun că nu pot face pregătirile de Crăciun şi că sunt nevoiţi să se mute pentru a nu îngheţa în case.

\"Dacă nu este curent, n-avem presiune în hidrofor şi nu ne putem încălzi în niciun fel\", precizează Andreea Dăscălescu, un locatar din strada Int. Ştefan Furtună. Femeia povesteşte că luni seară întreaga ei familie s-a plimbat prin Mall-ul din apropierea casei până la închidere în speranţa că defecţiunea va fi remediată.

Reprezentanţii Enel nu au putut specifica o oră la care defecţiunile din strada Int. Ştefan Furtună vor fi remediate şi au spus că mai multe echipe sunt prezente la faţa locului pentru a efectua reparaţiile necesare.

În ultimele zile, mai multe echipe de intervenţie ale Enel Distribuţie Muntenia, care au intervenit în zonele cu probleme la reţeaua electrică din Bucureşti, au fost agresate sau reţinute de locuitorii din zonele  în care au fost reclamate întreruperi ale energiei electrice.

\"Electricianul lovit în strada Int. Ştefan Furtună este încă un motiv pentru care Enel va solicita ajutorul Jandarmeriei la intervenţiile de pe teren\", au declarat, pentru REALITATEA.NET oficialii Enel Muntenia.

În cartierul Ferentari, zona străzii Tunsu Petre, o echipă Enel Distribuţie Muntenia a fost agresată în cursul serii de sâmbătă, 19 decembrie, iar maşina de intervenţie a fost avariată, în timp ce se remediau defecţiunile apărute la transformatorul din zonă.

Duminică, o altă echipă Enel Distribuţie Muntenia a fost reţinută de locuitorii aceleiaşi zone, iar intervenţiile efectuate duminica şi luni seară au fost posibile doar sub protectia Poliţiei şi a Jandarmeriei.

 

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri