Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Judecătoria Piteşti şi-a declinat competenţa în dosarul permisului primarului Popescu Piedone

Friday, 03 July 2009, 16:03 Sursă: NewsIn

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost citat, vineri, la Judecătoria Piteşti, în procesul intentat de Prefectura judeţului Argeş pentru anularea permisului de conducere, însă a lipsit, fiind reprezentat în sala de judecată de avocatul său.

Potrivit Alinei Mateescu, Judecătoria şi-a declinat competenţa în acest dosar către Tribunalul Argeş, secţia Contencios Administrativ.

Hotărârea poate fi atacată cu recurs în termen de cinci zile, urmând să se stabilească un nou termen de judecată, cel mai probabil în toamnă, după vacanţa judecătorească.

Prefectul judeţului Argeş, Marcel Proca, a dispus, pe data de 25 mai, suspendarea permisului de conducere al primarului sectorului 4 Bucureşti, Cristian Popescu Piedone, şi a cerut Judecătoriei Piteşti anularea documentului din cauza unor nereguli privitoare la viza de flotant.

"Motivul este legat de modul în care a obţinut viza de flotant. Pe 27 septembrie 2007 a obţinut viză de flotant în comuna Priboieni, iar pe 19 octombrie 2007 a susţinut examenul auto pentru categoriile A, B, C şi C+E. Apoi s-a mutat înapoi la Bucureşti pentru că urma să candideze", a declarat Marcel Proca.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri