Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ioana Băsescu şi-a cumpărat un apartament în valoare de 700.000 de euro, în Băneasa

Monday, 30 March 2009, 08:16 Sursă: Realitatea TV

"Fiica mea şi-a cumpărat corect apartamentul. Are un birou închiriat corect, este notar, nu văd nicio problemă", a declarat Traian Băsescu.

"Am achiziţionat apartamentul din vânzări anterioare", a spus Ioana Băsescu, în emisiunea "Oamenii realităţii".  "Am plătit preţul corect al pieţei, prin transfer bancar", a completat aceasta.

"Nu am aşteptat niciodată nimic gratuit, de la nimeni", a concluzionat fiica preşedintelui în intervenţia sa de la Realitatea TV.

Complexul Băneasa Investment este deţinut de Puiu Popoviciu, afaceristul amestecat în scandalul DGIPI.

Puiu Popoviciu nu este singurul nume celebru din povestea imobiliară a familiei Băsescu. Vila din Corbeanca, achiziţionată de Ioana Băsescu împreună cu fost soţ, Bogdan Marin, a fost contruită de Sorin Vulpescu, unul dintre patronii firmelor Golden Blitz şi Euroconstruct.

Casa, cu o suprafaţă de peste 300 de metri pătraţi, valora 320.000 de euro, în 2006. După divorţ, vila din Corbeanca a fost vândută, iar Ioana Băsescu a folosit o parte din bani la achiziţionarea imobilului din Băneasa.

"Apartamentul îl cumpărase din banii ei. Vânduse casa din Corbeanca unde stătuse cu Bogdan Marin. După ce s-au despărţit, i-a fost greu să  mai stea în aceeaşi casă", a completat Traian Băsescu.

În istoria tranzacţiilor imobiliare încheiate de familia Băsescu apare şi Costel Căşuneanu, un alt rege al asfaltului. Acesta a fost amestecat în povestea vânzării unui teren din capitală, în 2002, tranzacţie în urma căreia Traian Băsescu a reuşit să-şi cumpere o casă de 300 de metri pătraţi şi un teren de peste 700 de metri pătraţi în Otopeni.

După ce a ajuns la Cotroceni, preşedintele i-a cedat casa Ioanei, iar aceasta a înstrăinat imobilul, pentru a-şi construi o casă lângă Bucureşti, împreună cu prietenul ei.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri