Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Încă o mărturie în cazul scandalului sexual în care este implicat antrenorul de handbal Lucian Râşniţă: "A început să mă pipăie şi să-mi vorbească de sex oral şi anal!"

Wednesday, 29 July 2009, 06:55 Sursă: REALITATEA.NET

"ProSport" a intrat în posesia unei alte declaraţii incendiare. Semnată de Cristina Marcela Malac, centru al naţionalei de tineret, mărturia a ajuns pe masa primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, cel care este preşedintele Consiliului de Administraţie la CNOE.

"În luna mai 2009, domnul Râşniţă m-a chemat la el în cameră ca să-mi dea calciu şi magneziu. Când am ajuns în cameră, acesta era îmbrăcat doar în lenjerie intimă. A început să-mi vorbească în repetate rânduri de sex oral şi anal şi a început să mă pipăie. Mi-a spus că eu nu am nevoie de un partener de sex tânăr, ci de unul mai în vârstă care nu-şi bate joc şi că dacă am nevoie de el îi cer tot timpul ajutorul", se scrie în prima parte a declaraţiei olografe.

Dezvăluirile făcute de Cristina Malac vin la numai o zi după ce "ProSport" prezentase un alt document asemănător, în care o altă sportivă, Andreea Adespii (19 ani) povestise cum Lucian Râşniţă a hărţuit-o sexual.

Dacă Râşniţă consideră că tot acest scandal este creat pentru ca el să fie discreditat şi respinge acuzaţiile, Cristian Gaţu are o altă părere. Preşedintele Federaţiei de Handbal a declarat marţi, la Realitatea FM, că a auzit câteva zvonuri legate de acest subiect. În plus, oficialul federaţiei a afirmat că s-a pornit o anchetă şi a fost convocat Consiliul de Administraţie al CNOE pentru vineri, când ar urma să se hotărască măsurile ce se impun în această situaţie.

Citeşte mai multe despre scandalul sexual din handbalul românesc

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri