Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ignorat de jurnalişti, Boloni a plecat din conferinţă

Sunday, 22 November 2009, 12:24 Sursă: NewsIn

Formaţia antrenată de Ladislau Boloni, Standard Liege, a pierdut în deplasare partida cu Gent, scor 1-2. Tehnicianul român a fost personajul principal al unui episod destul de neplăcut după finalul jocului, atunci când s-a dus la conferinţa de presă. Românul s-a aşezat la masă pentru a vorbi cu jurnaliştii, dar aceştia nu erau atenţi la el pentru că se uitau la un televizor, astfel că antrenorul s-a ridicat şi a plecat din sală.

În altă ordine d eidei, adversara echipei FC Timişoara în Grupa A a Ligii Europa, Anderlecht, a trecut sâmbătă seară pe teren propriu de Roeselare, scor 3-1, într-un meci din etapa a 15-a şi şi-a consolidat astfel primul loc în clasamentul din Belgia, informează site-ul oficial al grupării antrenate de Ariel Jacobs.

Anderlecht face parte din Grupa A a Ligii Europa, alături de FC Timişoara, Dinamo Zagreb şi Ajax Amsterdam. Belgienii au jucat deja împotriva Timişoarei şi au obţinut o remiză albă în deplasare, în timp ce manşa retur au câştigat-o cu 3-1.

După 15 etape, clasamentul din Belgia se prezintă astfel: 1. Anderlecht 35p, 2. Club Brugge 30p, 3. Germinal Beerschot 27p, 4. Standard Liege 25p ... 16. Roeselare 10p.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri