Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Handbalistul român Marian Cozma a fost înjunghiat mortal într-un club din Ungaria

Sunday, 08 February 2009, 09:11 Sursă: REALITATEA.NET

Handbalistul român Marian Cozma sărbătorea, alături de alţi prieteni, naşterea unui copil al unui coechipier de la echipa maghiară Vezsprem, a declarat, pentru NewsIn, preşedintele FRH, Cristian Gaţu.

Din cele povestite de martorii aflaţi în local în momentul producerii incidentului, Marian Cozma şi coechipierii săi sărbătoareau la o masă, iar la o altă masă era un alt grup de localnici de etnie rromă. La un moment dat, între cele două grupuri s-a iscat un scandal.

Handbalistul român a fost înjunghiat în inimă. Alţi doi coechipieri ai lui Cozma, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic, au fost grav răniţi şi se află în stare gravă la spital. Pesic a fost înjunghiat într-un rinichi, care i-a fost ulterior extirpat la spital, în timp ce Zarko Sesum a fost lovit la cap şi a fost diagnosticat cu grave traumatisme cranio-cerebrale. Cei doi sunt internaţi în spital la terapie intensivă.

Medicii au încercat mai bine de două ore să-l salveze pe handbalistul român, dar totul a fost în zadar.  

Poliţia din Ungaria a demarat o anchetă pentru a elucida împrejurimile în care s-a produs evenimentul.

În 2005, pe vremea când juca la Dinamo, handbalistul a fost bătut şi înjunghiat de opt persoane, şi s-a ales cu o plagă injunghiată în apropierea coloanei vertebrale, lungă de opt centimetri şi adâncă de trei. În mod miraculos, la doar câteva luni, a revenit pe teren. 

Marian Cozma ar fi împlinit 27 de ani pe opt septembrie. Era cunoscut în lumea handbalului sub numele de "Păsărilă", datorită înălţimii sale impresionante, 2,10 m. Pivotul a participat şi la Campionatul Mondial din Croaţia, de la începutul acestui an, dar la finalul competiţiei a anunţat că nu va mai evolua pentru echipa naţională. Marian Cozma era legitimat la echipa maghiară Veszprem.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri