Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Geoană propune comisie parlamentară pentru Berceanu

Tuesday, 29 September 2009, 17:44 Sursă: NewsIn

"Vom propune o comisie de anchetă parlamentară la adresa ministrului Berceanu, în mandatul căruia sar trenurile de pe şine mai repede decât sar capacele de la paharele de bere băute la Golden Blitz de acoliţii lui Băsescu", a afirmat Geoană.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a participat, marţi, la congresul extraordinar al PSD Constanţa. Geoană a sosit la Constanţa cu elicopterul şi a vizitat blocurile construite prin programul de locuinţe ieftine iniţiat de primarul Constanţei, Radu Mazăre. De asemenea, Geoană a vizitat şi Consulatul Chinei, cu ocazia zilei naţionale a acestei ţări.

PNL i-a transmis marţi premierului Emil Boc o scrisoare prin care cere remanierea ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, acuzând modul "defectuos" în care sunt gestionate problemele infrastructurii în România, dar şi problemele de la CFR Marfă şi Călători.

Liberalii consideră gestul lui Boc de remaniere a lui Dan Nica din funcţia de ministru al Internelor "un circ politic", iar, în ceea ce-l priveşte pe Radu Berceanu, PNL cere remanierea lui "în termen de 24 de ore", precum şi propunerea unui nou ministru din partea PDL, în virtutea Parteneriatului pentru România.

"Pentru a fi consecvent cu principiile enunţate de dumneavoastră, pentru a evita dubla măsură, vă cerem Domnule Prim Ministru să-l remaniaţi în termen de 24 de ore pe Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. De asemenea, vă solicităm Domnule Prim Ministru, să formulaţi, în calitatea de preşedinte al PD-L, o nouă propunere de ministru pentru acest portofoliu, în acelaşi interval de timp, pentru respectarea principiilor democratice, a solidarităţii guvernamentale  şi mai ales a Parteneriatului pentru România atât de invocat pe perioada crizei economice de către guvernul pe care-l reprezentaţi", se mai arată în scrisoare.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri