Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fresh Refresh. Sărbătoarea zăpezii în mijlocul primăverii

Thursday, 02 April 2015, 15:38 Sursă: REALITATEA.NET

Les Deux Alpes! Este numele unei localităţi franceze pe care românii o cuceresc numeric şi sportiv de cinci ani încoace, de când, acolo, se organizează Snow Fest. Aşa a fost numit un eveniment 100% românesc, dar care uneşte, peste hotare, oameni din ţară cu cei din diaspora şi cu sute de alţi internaţionali. Sunt nu mai puţin 225 de kilometri de pârtii şi un impresionant snowpark în Les Deux Alpes pentru care pasionaţii dau totul la final de sezon. Pentru parapantişti, crestele din imprejurimi aduc forţă fizică, mentală şi...fericire. 2015 a fost primul an în care organizatorii au introdus şi parapanta în programul Snow Fest. Toma Coconea, atlet şi parapantist de perfoamnţă, şi echipa i-au instruit pe temerari.

Zborul cu parapanta este una dintre plăcerile vieţii care oferă sentimentul de Victorie şi de Autodepăşire a Limitelor. Parapanta cere însă, nu doar curaj, ci şi sănătate fizică. Este un sport extrem care oferă senzaţii maxime. O spun practicanţii şi...organizatorii Snow Fest!

Mai multe imagini spectaculoase de la Snow Fest, acest festival romanesc dedicat partilor de schi, de snowboard si reuniunii inclusiv cu diaspora puteti afla detalii, smabata aceasta la Fresh Refresh de la ora


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri