Fostul director al Eco Sid Hunedoara ar putea primi 180 de salarii compensatorii

Thursday, 16 July 2009, 18:07 Sursă: Realitatea TV

Autor: Realitatea.NET

Fostul director al unei firme care aparţine Consiliului Local Hunedoara şi-a făcut un act adiţional la contract prin care ar avea dreptul al 180 de salarii compensatorii. În februarie 2008, Marian Mihalache şi-a modificat contractul încheiat cu trei ani în urmă. Prin documentul pe care semnătura sa apare şi în calitate de angajator, şi în calitate de angajat, acesta ar avea dreptul la peste un milion de lei dacă i se va desface unilateral contractul de muncă. Salariul său, cu tot cu sporuri, era de 5.700 de lei lunar.

La sfârşitul anului trecut, Consiliul Local Hunedoara, proprietarul Eco Sid, a decis transformarea firmei din S.A. în S.R.L.. Ulterior, la noua firmă a fost organizat un concurs pentru postul de director, câştigat de un consilier.

La această dată, fostul director Marian Mihalache este în concediu medical şi nu a revendicat plăţile compensatorii constând în 180 de salarii. Corpul de Control al primarului verifică legalitatea actului adiţional.

Eco Sid Hunedoara este o societate care se ocupă cu colectarea şi valorificarea fierului vechi în cadrul Combinatului siderurgic.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri