Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fostul deputat Pantelimon Manta, suspendat din PNL pentru că nu şi-a plătit cotizaţia

Sunday, 14 June 2009, 17:00 Sursă: NewsIn

"Am primit dispoziţie de la Bucureşti să punem în ordine baza de date şi aşa am aflat că domnul Manta nu îşi mai plătise cotizaţia. Se depistaseră localităţi unde, la alegerile trecute, la numărătoare au ieşit mai puţine voturi decât membri de partid pe care îi avem. Nu trebuia să-l înştiinţeze nimeni că are de onorat această obligaţie. Din această cauză a fost suspendat, pentru o jumătate de an", a declarat Matei Nădrag, preşedintele organizaţiei municipale Târgu-Jiu a PNL.

Astfel, pentru următoarele şase luni, Manta nu va mai fi membru de partid. În această perioadă, el nu are dreptul să candideze la vreo funcţie în partid, să voteze sau să fie votat.

De asemenea, şi alţi membri ai PNL Gorj şi-au pierdut temporar calitatea de membri simpli ai organizaţiei, tot din cauza neplăţii cotizaţiei. Pentru un membru simplu, cotizaţia de partid la PNL este de un leu pe lună.

Pantelimon Manta a fost deputat în legislatura 2004 - 2008, fiind ales pe listele Uniunii Naţionale PSD+PUR. În aprilie 2007, el şi-a dat demisia din PC, iar cinci luni mai târziu s-a înscris în PNL. Manta a fost şi prefect al judeţului Gorj, în perioada 1996-2000.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri