Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Florin Prunea a fost audiat timp de nouă ore, la DNA Piteşti

Wednesday, 17 June 2009, 17:00 Sursă: NewsIn

Florin Prunea a fost însoţit de avocatul său, iar la ieşirea din sediul  DNA Piteşti a declarat că nu a fost chemat pentru a-i fi prezentat materialul de urmărire penală.

"Nu am citit nimic, niciun material. Am vorbit despre alte persoane astăzi", a declarat directorul pentru Relaţii Internaţionale al FRF. Întrebat dacă a mai fost chemat la DNA, Florin Prunea a spus: "Să vedem".

Tot miercuri, la DNA Piteşti au fost aduşi, din nou, inculpaţii Gheorghe Constantin, fost preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Liviu Făcăleaţă, director al hypermarketului PIC şi Cristian Libertatu, fost director al OPC Argeş.

Potrivit avocaţilor acestora, cei trei îşi citesc singuri materialul de urmărire penală, care este extrem de stufos. Apărătorii au afirmat că este vorba de 17 volume, iar fiecare volum are aproximativ 500-600 de file.

Prunea a fost audiat ultima oară de procurorii anticorupţie piteşteni în data de 28 mai. El a stat atunci la DNA aproape patru ore şi jumătate şi, la plecare, a declarat că şi-a lămurit "problemele". "Mă bucur că am lămurit problemele", a declarat Prunea după ce a ieşit de la audiere. El nu a precizat atunci dacă a fost audiat în calitate de martor sau de învinuit, în schimb a spus că nu a mai fost citat la DNA. "Nu am mai fost chemat, dar voi veni ori de câte ori voi fi chemat", a spus el.

Surse judiciare au declarat, însă, pentru NewsIn, că directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, a fost şi el pus sub acuzare pentru trafic de influenţă, după ce procurorii spun că el ar fi primit de la Cornel Penescu 12.000 de dolari pentru a interveni pe lângă membrii mai multor comisii din cadrul FRF pentru ca patronul FC Argeş să scape de anumite sancţiuni.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri