Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FINAL: Pandurii Târgu Jiu - Steaua 2-0

Tuesday, 07 April 2009, 17:36 Sursă: REALITATEA.NET

Pandurii - Steaua 2-0

Componenţa echipelor:

Pandurii: Mingote - Ghindeanu, Martinovic (Tilincă 80), Chibulcutean, Cardoso (Grecu 23) - Murgan, Fl. Stângă, Tremonti, I. Stancu - Al. Piţurcă, Raskovic (Hidişan 50). Antrenor: Sorin Cârţu.

Steaua: Zapata - Ogăraru, Goian, Baciu, P. Marin - Ov. Petre (Lovin 51) - Nicoliţă, B. Stancu (Litu 64), Toja, Semedo (Dayro Moreno 58) - Kapetanos. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Sorin Caia, Mircea Toderici.

Observatori: Viorel Boiţ, Cornel Sorescu.

Min. 1 A început meciul.

Min. 20 Meci lipsit de sare şi piper, presărat cu numeroase faulturi. Fazele spectaculoase lipsesc cu desăvârşire.

Min. 37 Stelistul Ovidiu Petre a încercat să-l învingă pe Mingote cu o foarfecă, însă portarul portughez a scos de sub bară.

Min. 43 1-0 Tremonti (Pandurii) deschide scorul la Târgu Jiu. Gazdele au scăpat pe contraatac, Tremonti a primit un balon la marginea careului şi l-a învins pe Zapata cu un şut la colţul lung.

Min. 45 Pauză. Pandurii Târgu Jiu conduce Steaua după o repriză cu fotbal fără strălucire.

Min. 46 S-a reluat jocul la Târgu Jiu.

Min. 60 Dayro Moreno a speculat o nesincronizare a fundaşilor Pandurilor şi a şutat la poartă din 6 metri, dar Mingote a respins in extremis.

Min. 68 2-0 Tremonti (Pandurii) reuşeşte dubla la o fază umilitoare pentru defensiva Stelei. Alex Piţurcă l-a driblat pe Baciu, a pasat cu călcâiul până la Tremonti, care a făcut o piruetă pe lângă Goian şi a marcat printre picioarele lui Zapata, venit să apere colţul scurt.

Min. 89 Toja a înscris pentru Steaua, dar reuşita sa a fost anulată din cauza unui fault în atac comis în prealabil de Kapetanos.

Min. 90+4 Partida se încheie cu victoria gazdelor, scor 2-0.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri